Geld verdienen met schrijven van artikelen

Geld Verdienen Met Schrijven Van Artikelen Geld Verdienen Met Schrijven Van Artikelen

Wist u dat u geld kunt verdienen op internet met het schrijven van artikelen. Dit is een goed voorbeeld van ‘user generated content’, zoals dat heet. Google heeft graag veel ‘content’ oftewel tekst en door veel schrijvers aan te trekken groeit zo’n website snel. De website en de artikelen scoren dan ook al snel vrij hoog in de zoekresultaten.

Hoe werkt het?

Je meld je gratis aan en kunt dan vervolgens zelfgeschreven artikelen over allerlei onderwerpen toevoegen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een informatief artikel over je eigen hobby of beroep, maar ook aan actualiteit, boekbeschrijvingen, productervaringen en reiservaringen. Je artikel moet wel uniek zijn. Om een artikel toe te voegen is geen kennis van het maken van websites voor nodig! En bovendien ook helemaal gratis.

Maar hoe verdien jij dan aan je artikel?

Bij de artikelen worden advertenties van Google Adsense geplaatst. En van de opbrengsten die de Google Adsense advertenties bij jouw artikel opbrengen gaat minimaal 50% naar jou toe. Je hebt dus wel een Google Adsense account nodig. Je accountcode kun je invoeren bij je profiel zodat de verdiensten naar jou toekomen.

Hieronder vind je een aantal aanbieders met een korte beschrijving:

InfoNu

InfoNu is een online bibliotheek die 24 uur per dag beschikbaar is. De kracht van InfoNu is dat alle artikelen geschreven zijn door Infoteurs (leden) op InfoNu, waardoor er een groot en gevarieerd aanbod van informatie is.

Lees ook mijn artikel op InfoNu: LinkedIn profiel gebruiken voor linkbuilding

Hoe je geld kunt verdienen?

Wanneer je een artikel plaatst op InfoNu, worden er door Google AdSense advertenties binnen jouw artikel weergegeven, waarbij jij minimaal 50 procent van de weergaves ontvangt. Op je persoonlijke Infoteurpagina is dit zelfs 100 procent!

Online Geld Verdienen? Klik hier

Aanmelden bij InfoNu

Infoyo – Deel je kennis

Schrijf artikelen in 18 verschillende categorieƫn.

Deel je kennis met duizenden bezoekers.Alle auteurs op infoyo verdienen geld met hun artikelen. Naast elk artikel staan relevante advertenties van Google AdSense. 50% van de omzet uit deze advertenties, gaat naar de auteur!

Aanmelden: Schrijven en geld verdienen – Infoyo

Lees ook mijn artikelen op Infoyo:

Zoekmachinemarketing – SEO tip 1

Zoekmachinemarketing – SEO tip 2

SEOprofiler SEO software - Geld Verdienen Met Schrijven Van Artikelen Geld Verdienen Met Schrijven Van Artikelen