Geld verdienen met stockfoto’s

Geld Verdienen Met Stockfoto's Geld Verdienen Met Stockfoto's

Een goede methode om geld te verdienen is uw foto’s aan te bieden aan zogenaamde beeldbanken met stockfoto’s. Bedrijven kunnen hier uit putten om de beelden te gebruiken in bijvoorbeeld advertenties, bladen, folders of op websites, kortom in reclamecampagnes. U deelt de opbrengsten met de eigenaar van de beeldbank. Ook kunt u andere fotografen of bedrijven doorverwijzen en daardoor geld verdienen.

Shutterstock

Als een fotograaf zich via jouw website aanmeld, krijgt de fotograaf $0.25 per foto download en jij $0.03 per download!

Interessanter is echter het aanbrengen van foto-kopers (bedrijven) want als deze zich via jouw website
aanmelden (een account maken) krijg je 20% van het verkoopbedrag tot een bedrag van $50 per keer. Als een gebruiker bijvoorbeeld een aankoop doet voor $120 verdien je $25. Tegenwoordig wordt ook video materiaal geaccepteerd. Je kunt daarnaast ook nog zelf je beste foto’s indienen…. Shutterstock kent wel een strenge fotoselectie!

Andere beeldbanken:

Online Geld Verdienen? Klik hier

Catooh

Een ander voorbeeld hiervan is Catooh. Dit gaat zelfs verder dan alleen foto’s. Het is een multimediabank. Zet uw eigen foto’s, video’s, audiobestanden, muziekstukken, effecten en sjablonen wereldwijd via Catooh te koop. Het loont: u ontvangt 50% van de verkoopprijs van uw verkochte media.

Geld verdienen met stockfoto - Geld Verdienen Met Stockfoto's's

SEOprofiler SEO software - Geld Verdienen Met Stockfoto's Geld Verdienen Met Stockfoto's