Article Marketing

Article Marketing Article Marketing

De laatste tijd ben ik me gaan verdiepen in ‘article marketing’. Voor diegene die niet weet wat het is, een korte uitleg: Er zijn op het web veel zogenaamde ‘article directories’. De bekendste daarvan is Ezinearticles.com (PR6), maar er zijn er nog veel meer van PR6 tot PR0. Je kunt in zo’n directory je zelf geschreven artikel plaatsen en vaak mag je in het artikel ook 1 of 2 links plaatsen. Daarnaast kun je in de resourcebox iets schrijven over jezelf en ook daar een link plaatsen naar bijvoorbeeld je blog of een eBook.

Wat zijn de voordelen? Het artikel kun je plaatsen in een relevante categorie, de links plaats je onder de relevante keywords en daarmee krijg je goede one-way links, wat weer erg goed is voor de Google rankings van de website op deze keywords. De geplaatste artikelen (met links en resourcebox) worden ook nogal eens overgenomen door andere websites en blogs, wat je nog meer one-way links oplevert. Een volgende voordeel betreft de bezoekers die direct via dat artikel je website gaan bezoeken (traffic).

Online Geld Verdienen? Klik hier

Maar er is wel 1 belangrijk nadeel of probleem, namelijk het schrijven van artikelen is behoorlijk arbeidsintensief, zeker als het niet je moedertaal is.

SEOprofiler SEO software - Article Marketing Article Marketing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *