Startkabel dochterpagina beheren

Startkabel Dochterpagina Beheren Startkabel Dochterpagina Beheren

Een eenvoudige manier om een Startkabel pagina te starten is kijken in de lijst van dochterpagina’s die momenteel niet beheerd worden. Dit zijn dochterpagina’s die al gevuld zijn maar waarbij de beheerder gestopt is. Je hoeft als nieuwe beheerder minder werk te doen om content en backlinks te verzamelen.

Onderaan op zo’n bestaande pagina kun je de statistieken bekijken of de pagina veel bezoekers trekt of heeft getrokken.

Als beheerder van een Startkabel dochterpagina mag je zelf de 2 banners (243×60 pixels) plaatsen en via deze banners geld verdienen (zie ook uitleg over Affiliatenetwerken).

Daarnaast mag je commerciële links plaatsen. “Commerciële” zijn links waarvoor geld betaald word om die op de pagina te plaatsen. Het is toegestaan om commerciële links te plaatsen, maar niet meer dan één op de vier links binnen een categorie.

Overige richtlijnen:

Aantal links

Een pagina bevat minimaal 50 links. Indien Startkabel.nl echter aangeeft dat het minimum aantal links van een pagina hoger moet zijn, dan dient dit nageleefd te worden.

Online Geld Verdienen? Klik hier

Alleen links over het onderwerp

Plaats alleen links die direct te maken hebben met het onderwerp. Krijg je een linkaanvraag voor een link die binnen het onderwerp van de pagina valt, dan moet je die plaatsen, behalve als je goede redenen hebt om de link te weigeren. Eisen dat mensen een banner of link terugplaatsen is niet toegestaan, vragen mag natuurlijk wel.

Objectieve links

De aangeboden links dienen objectief gekozen te zijn, Startkabel.nl mag niet gebruikt worden als reclamemiddel.

Klik voor een overzicht van de beschikbare dochterpagina’s van Startkabel.

SEOprofiler SEO software - Startkabel Dochterpagina Beheren Startkabel Dochterpagina Beheren