Ppc – Klik Attacks

iemand die op een artikel klikt en er komt geld uit de computer

Ppc – Klik AttacksPay Per Click (PPC) reclame is ontworpen om gerichte klanten om een individuele site te brengen. De e-commerce bedrijf eigenaar betaalt een afgesproken bedrag voor deze reclame geplaatst op het web. Veel PPC filialen zijn begunstigden van dit soort reclame.In wezen, wanneer een PPC advertentie wordt geklikt de adverteerder is een vergoeding. Vanuit het oogpunt ondernemers Dit is voordelig omdat het de bedoeling is gerichter consument inblazen. De informatie is niet de consument niets kost, terwijl zij die de advertentie te plaatsen en degenen pass away instemmen met de advertentie uitvoeren ontvangen een deel van de inkomsten uit elke klik.

een ppc analyseLaat me een beeld te schilderen voor u. Een deelnemer merkt uw PPC reclame op verschillende websites. Ze begrijpen de mogelijkheden vertegenwoordigd door uw PPC-reclame. Zij beschouwen de mogelijkheid om meerdere klikken op je PPC-reclame in een poging om uw reclame-inkomsten drain terwijl ervoor te zorgen zeer weinigen hebben de kans om daadwerkelijk worden beïnvloed door de reclame-inspanning. Sommige mensen hebben dit zeer ding gedaan in een daad van sabotage. Waarom is het probleem niet op grotere schaal?De eerste reactie op pass away vraag heeft te maken met verbeterde detectie systemen binnen het PPC-reclame gemeenschap. Als ze problemen met de sabotage kan detecteren kunnen ze werken om het probleem te elimineren voordat het problematisch wordt. Als de PPC adverteerders zijn niet gelukkig dan de PPC reclamebureaus zijn niet gelukkig.

twee mensen die op de computer zitten waar een man aan click fraude doet en zend naar de andereDeze bedrijven blijven werken aan betere methoden voor het volgen en identificeren van inkomend verkeer. Het tweede antwoord op de vraag is dat in een groeiend aantal gebieden dit soort activiteiten wordt vervolgd als fraude en in sommige gebieden is aangemerkt als een misdrijf. Wanneer u echtpaar online druk om een zekere mate van veiligheid te bieden in PPC-reclame satisfied een rechtssysteem dat deze activiteit het resultaat is een systeem dat misschien niet 100 % waterdicht kan vervolgen, maar het betekent in wezen het niveau van het speelveld. Door het maken van PPC-reclame een vertrouwde reclame-methode de baten worden gevoeld in de wereldwijde online business.Deze vorm van fraude kan worden vergeleken met cyber graffiti, Bedrijven kunnen het bewijs zien, maar niet in staat zijn om gemakkelijk te bepalen die het probleem veroorzaakt. Er kunnen klikken die in de fout zijn gepleegd, maar zal nog horses worden geteld in de richting van uw reclame betaling.

Een persoon bekend met de eigenaar van een web site kan ook onbedoeld problemen veroorzaken door te klikken op de PPC-reclame te weten dat de eigenaar van deze site een aantal inkomsten zal ontvangen van elke click-throughs op de site. Vaak is het de eigenaar van de site pass away wordt genoemd rekening houden bij dit soort activiteiten wordt opgemerkt. Als je iemand kent die PPC-reclame accepteert op hun website weten, weerstaan aan de drang om meerdere, maar zinloos clicks te maken. Wanneer u probeert om een vriend te helpen je pijn een bedrijf dat betaalt voor de klikken pass away u plegen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *