Wat is “RSS” en heb ik het nodig?

een RSS icoontje op een toetsen bord

een logo van RSSWat is “RSS” en heb ik het nodig? RSS (Real Easy Syndication) is het gesprek rond het net deze dagen vanwege de vele voordelen. Maar veel mensen zijn niet echt duidelijk wat RSS is? Hier is een definitie van wat RSS (Real Basic Syndication) “IS” in gewoon Engels voor degenen onder u pass away nieuw zijn op het en voor degenen onder u die nog steeds een beetje verward over het en het gebruik ervan.RSS is een acroniem. RSS staat voor “Actually Simple Syndication” of “Rich Site Summary”. RSS-inhoud wordt geleverd by means of RSS-feeds. Deze zijn eenvoudig bestanden gestructureerd op een specifieke manier. [Een type xml] Het XML-bestand is het formaat dat wordt gebruikt voor het verspreiden UW nieuwskoppen via het internet, pass away bekend staat als “Syndication”. RSS-bestanden (die ook worden genoemd RSS-feeds of kanalen) simpelweg bevatten een lijst van items.

een url via RSSMeestal, elk item bevat een titel, samenvatting en een link naar een URL. RSS-bestanden lijken veel op HTML-code. Het is aan de gebruiker om deze informatie op een manier die hij wil gebruiken.”RSS” is gewoon een technologie pass away uw informatie (wat het zou kunnen zijn. – Ex artikelen, aanbiedingen, Product-reviews, Resource Adviezen) verdeelt door syndicating het over het net.Een RSS-feed is de manier waarop je informatie of inhoud direct kan worden geleverd aan het bureaublad van een abonnee, door het passeren van email en e-mail filters.Deze “Syndication” is waar de ware kracht van RSS wordt losgelaten, het krijgen van uw bericht of informatie over het internet in een handomdraai aan sites, uw abonnees en/ of lezers.Er zijn 2 belangrijkste onderdelen van een RSS-feed. – Channel: Een kanaal is de totale collectie van options die u wilt markeren in uw site. Er is precies één kanaal per RSS-bestand. – Option: Product is een ding dat u wilt markeren van uw website. Er is 10 minste één, maar niet meer dan 15 punten per kanaal.

een laptop met een rss feed wp plugin programmaMaar het is beter te beperken tot 6 punten per kanaal. Bijvoorbeeld – u kunt een RSS-feed over alle artikelen op uw website te creëren. Dat wil zeggen, artikelen over verschillende onderwerpen in een RSS-feed. Dan zal het kanaal informatie over de voeding bevatten (“Lees artikelen over verschillende onderwerpen”), de locatie (website-adres of URL) en een korte beschrijving van de inhoud die u hebt geschreven.Er zullen meerdere options in de RSS-feed. Elk product zal informatie over een artikel (titel, auteur, categorie, korte beschrijving en de URL waar het artikel kan worden gevonden) hebben.In het algemeen kan iets dat u regelmatig publiceert worden aangeboden als een RSS-feed. Binnenkort zal je online sellers en andere catalogus bedrijven ook het aanbieden van RSS-feeds van hun assortiment te vinden.Om uw aanwezigheid op het internet te verhogen, het promoten van uw online company, en het vergroten van webverkeerje moet investeren in het verstrekken van een RSS-feed voor uw blog site of web site. Op deze manier zul je in staat zijn om uw informatie te verspreiden naar een grote en snel groeiende gemeenschap van gebruikers, die meer geïnteresseerd zijn in het weten over uw onderwerp. In het algemeen, mensen die artikelen schrijven of publiceren nieuwsbrieven profiteren het meest.

iemand die op de computer RSS gebruikt De meeste blog site software application kunt u op de RSS feed van de post te bieden. U kunt ook bieden uw persberichten through een RSS feed. Nadat u hebt ingesteld uw RSS-feed pass away u nodig hebt voor te leggen aan de vele RSS feed Directory sites en onderwerping web site beschikbaar om uw blootstelling te verhogen. Goede voorbeelden hiervan zijn FeedForAll en Technorati. Doe een onderzoek naar RSS indiening sites in een zoekmachine en u zult vele plaatsen vinden om te grote blootstelling te krijgen voor uw RSS-feeds. Het is belangrijk te dienen uw RSS zoveel voorleggingsplaatsen mogelijk. Om dit te doen handmatig is heel tijdrovend en arbeidsintensief. Ik zou aanraden het automatiseren van dit proces investeren in RSS indiening software zoals RSS Omroeper. Het is de moeite waard serieus kijken naar RSS-technologie als het is een indrukwekkende tool om te gebruiken om aanzienlijk voordeel dat u in uw web marketing en website-exposure.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *