E-commerce – Wat maakt je uniek?

een notitie boek met what makes you unique erin geschreven met een stift

E-commerce – Wat maakt je uniek? Ik struikelde over een site fulfilled een unieke marketing hoek. Het gebruik van de ecologische belangen heeft geresulteerd in een betere marketing mogelijkheden. In het geval van de website bezocht ik het was een sieraden bedrijf dat gespecialiseerd remains in gerecycleerd goud en diamanten.Het uitgangspunt lijkt te zijn dat er significante goud en diamant voorraden beschikbaar, zodat de noodzaak voor de winning van deze kostbare edelstenen en erts kan worden verminderd of zelfs overbodig.

icoontjes over e-commerce strategyDe redenen zijn velen, maar een van de belangrijkste argumenten heeft te maken satisfied de menselijke sterfgevallen die leiden kid gevechten over de eigendom van de edelstenen. Op dezelfde manier deze sieraden bedrijf beschouwt het gebruik van uitgebreide goudwinning een belemmering voor stevige ecologische praktijken. Het is de stelling dat er voldoende stroom levert dat niet meer goud of diamanten hoeven worden gewonnen decennia. Bestaande goud voorraden kan worden omgesmolten tot nieuwe sieraden producten te creëren en gerecycled diamanten kan een huis in nieuwe instellingen te vinden. Hun filosofie spreekt veel verschillende consumenten. Voor sommige van deze filosofie van e-commerce maakt het alleen praktische zin. Voor anderen is dit een kwestie van ecologisch rentmeesterschap. Voor nog anderen, de mogelijkheid om te verminderen schendingen van de mensenrechten te maken van deze strategie de moeite waard. Ik ben niet tornen aan de oprechtheid van de missie van dit bedrijf.

e-commerce optimalisatie website icoontjes

Ik ben gewoon het analyseren van hun strategie vanuit een marketing oogpunt. Mijn beoordeling is dat het uitgangspunt is briljant omdat het verkoopt een verscheidenheid van belang zonder sterk gericht op een van hen. Dit bedrijf biedt ook uitzonderingen voor de lokale dorpelingen die op dit minute kan pan voor goud. Zij komen overeen deze dorpen moeten kunnen blijven doen in een poging om hun economische situatie te verbeteren zonder nadelige gevolgen voor het scene met de mijn bouw. In de geest van de klant kan ze conclusies over de voordelen van het proces te trekken en kan een aankoopbeslissing op basis van hun geloof over het product en de premisse te maken. In e-commerce moet u een uniek uitgangspunt dat ervoor zorgt dat uw online business te worden erkend als uniek te vinden.

Voor sommige e-commerce ondernemers betekent dit een uniek product, voor anderen een unieke aanwezigheid en, in het geval van deze sieraden bedrijf, een unieke aanpak om een bestaande business model. U kunt een bestaande e-commerce company. Wat vinden klanten waarnemen uniek over uw bedrijf te zijn? Wat maakt uw site of bedrijfsfilosofie opvallen op een manier pass away andere bedrijven niet?Neem de tijd om te evalueren wat uw e-commerce winkel uniek maakt. Als u niet dat uniciteit kunt vinden nadenken over wat u kunt doen om uw bedrijf filosofie iets dat opvalt aan de consument te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *