The Next Huge Crash Het is binnenkort beschikbaar

Een grafiek die een crash aangeeft

The Next Big Crash Het is binnenkort beschikbaar. De volgende grote IT-crash zal zijn als een direct gevolg van Pay-Per-Click (Pay Per Click) fraude. Het web stuiterde terug in recordtijd, veel sneller dan elke andere industrie ooit heeft na een grote crash. De IT-industrie terug naar zo snel te vormen omdat de grote zoekmachines gelanceerd PPC-reclame en dus gaf een meetbare waarde terug naar reclame op het internet.

een toetsenbord waar op een toets click fraude op staat

PPC is een ongelooflijk krachtige laan van reclame; het is relatief goedkoop voor het rendement dat bedrijven te krijgen. Bedrijven krijgen ook een betere kwaliteit van leads en de kosten per hoofd is enorm verminderd. Er is één groot probleem al; Zoekmachines aanbieden van PPC zijn zich bloot te stellen aan fraude de hele tijd. Wanneer Google hun AdSense-programma te lanceren, oplichters likte hun lippen en wreef hun handen, omdat ze wisten wat ze waren over te worden. Professionele fraudeurs hebben duizenden en duizenden dollars uit aan de achterkant van Google. Er wordt geschat dat vandaag de dag 50 % van de kliks frauduleus zijn, stel je hebt een klein bedrijf en zet ongeveer 00 naar een Google Pay Per Click reclamecampagne.

De helft van uw geld zou volledig worden verspild en gaan in oplichters zakken. Dit is het creëren van een ernstig gebrek aan vertrouwen als het gaat om reclame bij de zoekmachines; mensen beginnen zich af te vragen hoeveel geld ze eigenlijk verspillen en hoe effectief reclame eigenlijk is. Zodra deze motie van vertrouwen begint het zal slechts een paar dagen duren voordat een grote IT-crash gebeurt. Veel groter dan de laatste IT-crash hadden we in de late 90’s. We deden een test PPC met Google voor het schrijven van dit artikel, ik bouwde een website vanuit het niets. Vervolgens heb ik naar de statistieken gekeken, zodat ik het aantal bezoekers die ik ontving per dag te zien kreeg. Het was slechts een of twee keer per dag. dan heb ik 00 opzij voor Google PPC, en keek naar de statistieken. Zoals verwacht de bezoekers steeg dramatisch, kid honderden per dag.

een vlag met google erin als logo met sterren erom heen, op de vlak is er iemand op de muis aan het klikken

Echter, waren hun minimale vragen, ik had specifiek gericht zijn mijn advertentie alleen getoond worden in het Verenigd Koninkrijk. Echter, ongeveer 55 % van de bezoekers kwamen uit de VS? Hieruit blijkt meer dan de helft van de reclame-inkomsten gaat naar partners van Google in de VS en zal absoluut geen result op mijn bedrijf. Wat is het punt. Ik voorspel dat binnen twee jaar Google, Yahoo en MSN zal ten minste 50 % van hun reclame-inkomsten hebben verloren als gevolg van de mensen moe van het verspillen van geld op PPC-systemen. Het ironische is dat de zoekmachines daadwerkelijk profiteren van de fraude pass away aan de hand is. Als ze niet fraude op te sporen houden ze het geld en betalen hun “Partner” een deel van de aangeklikte inkomen. Meer Pay Per Click Advertising artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *